Hike3D: De voorbereiding deel 2

Van 12 tot en met 14 juni loop ik een trailrun over een afstand van 126 kilometer. Iedere week schrijf ik een blogje over de weg er naar toe.

groningen-selwerd-park-selwerd-14e-astrea-run-11

Find Waldo… uh.. Wesley!

Een wedstrijd tussendoor

39:59 of sneller was m’n streeftijd op de tien kilometer afgelopen zaterdag. Eigenlijk hoopte ik zelfs onder de 39 te lopen want die snelle vijf kilometer in de voorbereiding ging wel heel gemakkelijk (19:06 voor de meeschrijvers). Maar het was zwaar, de harde wind stond op de moeilijkste stukken pal tegen en de regen maakte het ook al niet aangenaam. Had ik in vier kilometer nog een kleine voorsprong op het schema opgebouwd, na vijf kilometer liep ik al achter de feiten aan. Uiteindelijk haalde ik de veertig minuten niet eens en liep ik m’n ballen uit m’n broek voor een tijd waar ik zelfs tijdens een training m’n hand niet voor omdraai. Het is niet anders en gelukkig kreeg ik bij de finish een Knol’s koek.
Komende weken staan er vooral duurtrainingen op het programma. Maar misschien dat ik nog een wedstrijdje over 10 kilometer loop want dit was gewoon niet best.

Het is altijd leuk om reacties te lezen, dus laat weten wat je er van vindt. Be kind & Play nice.
  1. Trees says:

    Ook een slecht-weer-wedstrijd kan er zomaar tussen zitten. Gelukkig is de Knol’s koek dan wel weer binnen!

  2. jan says:

    misschien beginnen met de koek.

Leave a reply.