Beste vriendjes

De eerste post van dit jaar gaat over Jura’s beste vriendje van vorig jaar. Jordi is een stoere Mechelaar met nogal wat natuurlijk overwicht. Vanaf dag één was het al aan tussen die twee en sindsdien lopen ze wekelijks een kilometer of dertig samen op. Hele stukken strak naast elkaar in exact hetzelfde ritme. Het spiegelen van elkaars gedrag is niet uniek bij honden, sterker nog het is de natuur van elk emotioneel wezen. Maar bij honden is het zo mooi zichtbaar en als je een goede band hebt met je hond spiegelen ze ook jouw gedrag. (psst… door op de foto’s te klikken verschijnen ze op groot formaat)

_DSC0667-3

_DSC0675

_DSC0758

_DSC0763

_DSC0886-2

_DSC0892

_DSC0901-2

_DSC0906-2

_DSC0734

Het is altijd leuk om reacties te lezen, dus laat weten wat je er van vindt. Be kind & Play nice.
  1. Trees says:

    Friends for ever denk ik! Mooie plaatjes als altijd!

Leave a reply.